Diensten

Klijmij glas & schilderwerken verricht alle voorkomende schilder- en glaswerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Om u een idee te geven, treft u hier een overzicht aan van de werkzaamheden zoals Arjan voor u kan uitvoeren.

Schilderwerk

Schilderwerk

U wilt natuurlijk dat uw woning, bedrijfspand of gebouw er piekfijn uitziet. Goed verzorgd en mooi schilderwerk geeft in de eerste plaats een prachtige uitstraling. Maar om die mooie uitstraling te behouden is goed onderhoud van het schilderwerk van groot belang.

Ook voor de levensduur van met name hout, is het onderhoud van het schilderwerk erg belangrijk. Verf heeft namelijk ook een goede beschermende functie tegen allerlei weersinvloeden.

Beglazing

Beglazing

Arjan is zeer veelzijdig in het plaatsen en verzorgen van diverse soorten glas. Dit gaat van het plaatsen van enkelglas figuurglas, spiegels, HR++ isolatieglas, decoratieglas, gehard glas, veiligheidsglas tot glas in lood (dit kan tevens ook in dubbelglas ingebouwd worden.

Wandafwerking

Wandafwerking

Er bestaan vele soorten wandafwerking; behang, glasvezel, sierpleister, spackwerk etc.

Ook bestaan er grote verschillen in prijs en kwaliteit. Natuurlijk heeft u ideeën genoeg over de inrichting en het schilderwerk in uw woning. Maar misschien wilt u over uw keus graag meer informatie of de voor- en nadelen van verschillende wandafwerkingen. Vraag gerust, en vrijblijvend, advies aan.

Onderhoud

Onderhoud

Schilderwerk aan uw huis is een uitstekende investering in de toekomst. Nog even afgezien van het feit dat het natuurlijk een genot is om te zien, is uw huis een bezit dat zijn waarde behoudt. Onderhoud is dus enorm belangrijk!

Het weer is van grote invloed op de kwaliteit van het schilderwerk en alleen daarom al verdient uw huis een vakman. Als schildersbedrijf bekijken wij samen graag met u naar de onderhoudstoestand van uw pand en brengen wij een onderhoudsadvies uit.